Suomen Rokotepalvelu: tarjoamme puutiaisaivokuumerokotteita (punkkirokotteita), jäykkäkouristusrokotteita, hepatiittirokotteita, influenssarokotteita sekä muita vapaaehtoisia rokotteita


Olemme keväällä 2016 avanneet kiinteän toimipisteen Helsingin Graniittitaloon.  

Toimipiste sijaitsee Graniittitalon toisessa kerroksessa Apteekkimarketin yhteydessä (Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki).

Graniittitalo on aivan Helsingin ydinkeskustassa, Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin vieressä ja sen toiseen kerrokseen pääsee helposti talon kummaltakin puolelta rullaportailla.

Paikalle pääsee vaivattomasti kävellen, kaikilla julkisilla liikennevälineillä (metro, raitiovaunut, Kampin terminaalin linja-autot) sekä omalla autolla (Kampin ja Forumin parkkihallit).

Toimipiste on auki tiistaisin ja torstaisin klo 1100-1800, jotta työssäkäyvien on helppo saapua paikalle lounastunnilla tai vaikka töiden jälkeen.  Mahdolliset aikataulumuutokset näette facebook-sivuiltamme. (tästä suoraan sinne)

Paikalla on sairaanhoitaja, joka ottaa vastaan ja antaa rokotuksia aivan kuten rokotebussissakin.

Tarjolla on kaikki yleisimmät rokotteet. Ajanvarausta ei tarvita, paikalle voi saapua suoraan. Hinnoiltamme olemme markkinoiden edullisin.

 

 

 

---------------------------------------------

 

Rokotesuojan täydentäminen omalla kustannuksella on
verrattavissa vapaaehtoiseen vakuutussuojaukseen. Rokottamalla
itsensä tai omaisensa voi vaikuttaa tartuntatautien ja jopa
syöpäsairauksien esiintymisriskiin omalta kohdaltaan.

Suomen Rokotepalvelu on perustettu vastaamaan tarpeeseen tuoda
rokoteohjelmaan vielä toistaiseksi kuulumattomat rokotteet kaikkien saatavaksi järkevään hintaan. Rokotteiden tarpeellisuuden voi jokainen omalta kohdaltaan
punnita lukemalla eri rokotteita koskevat tekstit huolellisesti. Vaikka varsinaisia vasta-aiheita rokottamiselle on yleisesti ottaen vähän, niin pyydämme lukijaa perehtymään huolella myös rokotteiden vasta-aiheet sivustoon.

Täydentävä rokottaminen tapahtuu alueellisten kampanjoiden ja erillisten sovittujen tilaisuuksien muodossa. Suomen Rokotepalvelun toiminta on turvallista, asiakaslähtöistä ja perinteisen lääketieteen etiikan mukaista.

Tervetuloa tutustumaan Suomen Rokotuspalvelun sivustoon ja sen tarjoamiin palveluihin.

Jukka Vakkila, LKT
Lastentautien ja lastenhematologian erikoislääkäri
Vastaava lääkäri