Influenssarokote Espoo

Influenssarokote Espoo: Rokoteklinikalla on influenssakaudella 2022-2023 saatavilla aikuisten ja lasten influenssarokotteita ilman ajanvarausta.  Rokoteklinikalla pääset rokotushoitajan vastaanotolle nopeasti ja edullisesti Espoon Ison Omenan Rokoteklinikalla. 

Rokoteklinikka Iso Omena: Piispansilta 11, Espoo. Kauppakeskus Ison Omenan 1. kerroksessa, Stadiumia vastapäätä. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18. p.0503013450 / omena(@)rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikalle on esteetön sisäänkäynti niin Piispansillalta kuin kauppakeskuksestakin.

Influenssarokotteita on saatavilla Ison Omenan Rokoteklinikalta

Influenssarokotuksen hinta Espoossa on 35-79 € riippuen rokotteesta. Hintaan lisätään kantamaksu 2,5 € /käynti

  • Aikuisille: pistettävät rokotteet, jotka soveltuvat kaikenikäisille puolen vuoden iästä ylöspäin. Pistettävissä rokotteissa virukset ovat inaktivoituja, eli ne eivät sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Influenssarokote hinta Espoossa on 35 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Seniorit: uusi korkea annoksinen pistettävä influenssarokote on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotta täyttäneille.  Rokote sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavaa ainetta, kuin kansallisessa rokotusohjelmassa käytetty rokote. Rokote ei sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Korkea-annoksinen influenssarokote 79 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Lapsille: nenäsumutteena annettavaa rokotetta voidaan käyttää 2-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Nenäsumute sisältää eläviä heikennettyjä mikrobeja ja on täten inaktivoitua rokotetta hieman tehokkaampi. Lasten nenäsumutetta ei ole enää influenssakaudelle 2022-2023 saatavilla.

Kaupungin influenssarokote Espoo: riskiryhmille maksuton rokotus on ainoastaan kaupungin rokotus- ja terveysasemilta. Lue lisää THL:n sivuilta: Pistoksena annettava influenssarokote – Infektiotaudit ja rokotukset – THL

Rokoteklinikka Omena