Influenssarokote Turku

Influenssarokote Turku: Turun Rokoteklinikalla on influenssakaudella 2022-2023 saatavilla aikuisten ja lasten influenssarokotteita ilman ajanvarausta.  Rokoteklinikalla pääset rokotushoitajan vastaanotolle nopeasti ja edullisesti Turun keskustassa.

Influenssarokote Turun Rokoteklinikalla

  • Aikuisille: pistettävät rokotteet, jotka soveltuvat kaikenikäisille puolen vuoden iästä ylöspäin. Pistettävissä rokotteissa virukset ovat inaktivoituja, eli ne eivät sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Influenssarokote hinta Turussa on 35 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Seniorit: uusi korkea annoksinen pistettävä influenssarokote on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotta täyttäneille.  Rokote sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavaa ainetta, kuin kansallisessa rokotusohjelmassa käytetty rokote. Rokote ei sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Korkea-annoksinen influenssarokote 79 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Lapsille: nenäsumutteena annettavaa rokotetta voidaan käyttää 2-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Nenäsumute sisältää eläviä heikennettyjä mikrobeja, eikä tämän vuoksi sovi immuunipuutteisille. Lasten nenäsumutetta ei ole enää influenssakaudelle 2022-2023 saatavilla.

Kaupungin influenssarokote Turku: riskiryhmille maksuton rokotus on ainoastaan kaupungin rokotus- ja terveysasemilta. Lue lisää THL:n sivuilta: Pistoksena annettava influenssarokote – Infektiotaudit ja rokotukset – THL

Rokoteklinikka Turku

Yritysrokotukset

Palvelemme myös yritysasiakkaita Turussa – niin influenssa- kuin matkailurokotuksissakin. Älä epäröi olla yhteydessä Eerikinkadun Rokoteklinikan tiimiin!