Influenssarokote Vantaa

Influenssarokote Vantaa: Rokoteklinikalla on influenssakaudella 2022-2023 saatavilla aikuisten ja lasten influenssarokotteita ilman ajanvarausta. Rokoteklinikalla pääset rokotushoitajan vastaanotolle nopeasti ja edullisesti Vantaan Tammiston Rokoteklinikalla. 

Rokoteklinikka Tammisto: Tammiston Kauppatie 9, Vantaa. Tammiston Citymarketin tiloissa. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-16. p.050-382 8811  / tammisto(@)rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikalle on esteetön sisäänkäynti niin parkkipaikalta kuin Citymarketin puolelta.

Influenssarokotteita on saatavilla Tammiston Rokoteklinikalta

Influenssarokotuksen hinta Vantaalla on 35-79 € riippuen rokotteesta. Hintaan lisätään kantamaksu 2,5 € /käynti

  • Aikuisille: pistettävät rokotteet, jotka soveltuvat kaikenikäisille puolen vuoden iästä ylöspäin. Pistettävissä rokotteissa virukset ovat inaktivoituja, eli ne eivät sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Influenssarokote hinta Vantaalla on 35 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Seniorit: uusi korkea annoksinen pistettävä influenssarokote on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotta täyttäneille.  Rokote sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavaa ainetta, kuin kansallisessa rokotusohjelmassa käytetty rokote. Rokote ei sisällä eläviä heikennettyjä mikrobeja. Korkea-annoksinen influenssarokote 79 € (+kantamaksu 2,5 €/käynti).
  • Lapsille: nenäsumutteena annettavaa rokotetta voidaan käyttää 2-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Nenäsumute sisältää eläviä heikennettyjä mikrobeja, eikä tämän vuoksi sovi immuunipuutteisille. Lasten nenäsumutetta ei ole enää influenssakaudelle 2022-2023 saatavilla.

Kaupungin influenssarokote Vantaa: riskiryhmille maksuton rokotus on ainoastaan kaupungin rokotus- ja terveysasemilta. Lue lisää THL:n sivuilta: Pistoksena annettava influenssarokote – Infektiotaudit ja rokotukset – THL

Rokoteklinikka tammisto

Suojaudu myös pneumokokkibakteerilta

Pneumokokki on Suomessa yleinen keuhkokuumeen ja aivokalvotulehduksen aiheuttaja erityisesti lapsilla ja yli 50-vuotiailla – varsinkin influenssakaudella. Pneumokokkitauti on yleinen influenssan jälkiseuraus, joten vuosittainen influenssarokote auttaa myös suojautumaan pneumokokin aiheuttamilta taudeilta.

Pneumokokkitautien ehkäisyyn on olemassa myös rokote. Lue lisää sivuiltamme: Pneumokokkirokote