Influenssarokotukset työpaikalle

Teemme influenssarokottautumisesta työpaikallasi helppoa. Työyhteisösi voi tulla ottamaan influenssarokotuksen liukuvasti työpäivän lomassa tai matkalla työpaikalle viidellä eri Rokoteklinikalla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku). Voimme myös ajaa Rokotebussin työpaikkanne pihalle.

Hintamme ovat kilpailukykyiset. Jokainen työntekijä voi maksaa rokotuksen itse tai työnantaja voi maksaa työntekijöidensä rokotukset. Influenssarokotuksen hinta on 35 € sisältäen rokotteen, rokotusneuvonnan, pistos- ja toimistomaksun sekä rokotteen kirjauksen kortistoomme. Rokotteen antaman suojan muodostumiseen menee noin kaksi viikkoa, joten se kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen influenssakauden alkua.

Huolehdimme näin korona-aikaan myös rokottautumisen turvallisuudesta hyvällä hygienialla ja käyttämällä nenä-suusuojainta.

Miksi influenssarokotus on erityisen tärkeä tänä vuonna?

Rokotus on paras keino torjua influenssaa käsienpesun ohella. Työntekijöiden suojaaminen kausi-influenssalta on tärkeää, erityisesti pandemian jälkeen. Pelkästään oireiden perusteella et voi päätellä, onko hengitystietulehduksen aiheuttaja koronavirus, influenssa vai joku muu virus tai bakteeri. Tämä on yritykselle, yhteiskunnalle ja yksilölle kallista.

Influenssarokotteen ottaja auttaa niin itseään, kollegoitaan kuin hänen lähimmäisiään vähentämällä:

  • poissaoloja työpaikalla ja kouluissa
  • vanhempien läheisten influenssatartuntoja
  • influenssan oireista johtuvia Covid-19-testejä
  • jälkitauteja kuten korvatulehduksia, keuhkokuumeita ja keuhkoputkentulehduksia
  • influenssasta johtuvia sairaala- ja laitoshoitoja sekä kuolemia

Kysy lisää ja tilaa influenssarokotukset työpaikallenne ottamalla yhteyttä

Olivia Kuusinen, 040-1563 112 / olivia@rokotepalvelu.fi