Rokoteklinikka Tammisto

Rokoteklinikka Tammisto palvelee Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ilman ajavarausta.

Aukiolot: arkisin kello 10-18, sekä lauantaisin kello 10-16. Yhteystiedot: 050-382 8811  / tammisto@rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikka sijaitsee Tammiston Citymarketin tiloissa osoitteessa Tammiston Kauppatie 9. Klinikkamme sisäänkäynti on Citymarketin kassoja vastapäätä.

Näin asioit Rokoteklinikka Tammisto -pisteessä

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Sairaanhoitajamme haastattelee sinut. Tällä kartoitamme mahdolliset allergiat ja sairaudet, jotka voisivat vaikuttaa rokotteen ottamiseen. Suurimpia vasta-aiheita (esteitä) rokotukselle on vakavat allergiset reaktiot aikaisemmista rokotuksista, kananmuna-allergia tai allergia lääkeaineita kohtaan. Jos syöt lääkkeitä (esim kortisonia) tai olet raskaana, kerrothan asiasta hoitajalle. Kolesterolilääkitys ei ole vasta-aihe rokotuksen ottamiselle.

Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa (suosittelemme varaaman ajan puhelimitse). Hinnaston näet täältä. 

Rokoteklinikka tammisto