1. Home
  2. /
  3. Rokoteklinikka Tammisto, Vantaa

Rokoteklinikka Tammisto, Vantaa

Palvelemme ilman ajanvarausta. Tammiston Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi!

Aukiolo: arkisin kello 10-18, sekä lauantaisin kello 10-16.

Yhteystiedot: 050-382 8811  / tammisto@rokotepalvelu.fi

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee Tammiston Citymarketin tiloissa osoitteessa Tammiston Kauppatie 9. Klinikkamme sisäänkäynti on Citymarketin kassoja vastapäätä.

Katso hinnastomme.

Rokotukset Vantaalla – näin asioit meillä

Voit asioida Tammiston Rokoteklinikalla Vantaalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Tulethan rokotukselle vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella tai hoitajalle vastaanotossa. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi.

Vantaalla voit tulla rokotukselle myös Rokotebussiin!

Matkailijan rokotukset Vantaalla

Tammiston Rokoteklinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.

Rokotukset Vantaa

Zoomaa karttaa painamalla Ctrl-painiketta ja vierittämällä.

Street View'n Pegman-valintaPegman on kartan päällä.Street View'n Pegman-valinta
Google
Karttatiedot ©2023 Google
Karttatiedot ©2023 Google