Rokoteklinikka Tammisto

Suomen Rokotepalvelun Tammiston Rokoteklinikka palvelee Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa.

Aukiolot: arkisin kello 10-18, sekä lauantaisin kello 10-16. Hinnaston näet täältä. 

Yhteystiedot: 050-382 8811  / tammisto@rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikka sijaitsee Tammiston Citymarketin tiloissa osoitteessa Tammiston Kauppatie 9. Klinikkamme sisäänkäynti on Citymarketin kassoja vastapäätä.

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.