Vierailusi

Mukavaa että päätit vierailla sivuillamme!

Rokottaminen on osa kriittistä perusterveydenhuoltoa, jonka tulee olla saatavilla ihmisille myös pandemian aikana. Hyvä suunnittelu ja riskikartoitus ja rokotebussien käyttö tekevät siitä mahdollisimman turvallista – asiakkaille ja etulinjassa työskentelevälle henkilökunnalle.

On monta eri syytä miksi ihmiset ottavat rokotteita. Liikut ehkä paljon luonnossa, metsässä tai saaristoalueilla, pidät puutarhassa puuhastelusta tai työskentelet maatilalla. Myös mahdolliselle lomamatkalle perheen kanssa tarvitaan rokotussuojaa. Osa haluaa myös vain päivittää perussuojasi ja saada yleisiä neuvoja rokotuksista. Jokainen neuvonta on räätälöity tarpeidesi mukaan.

Miten varaudut vierailuun?

Jotta tapahtuma olisi mahdollisimman turvallinen sinulle ja hoitajille, otathan huomioon muutaman asian:

  1. Aikataulumme löydät sivuiltamme. Vierailemme usein kauppakeskusten ja ruokakauppojen parkkipaikoilla. Tänä vuonna löydät meidät myös Oittaalta ja Kaivopuistosta.
  2. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Et tarvitse reseptiä rokotteelle mukaan.
  3. Voit varata ajan etukäteen Timman  varauspalvelun kautta tai tulla bussillemme silloin kun sinulle sopii. Ajan voit varata täältä: https://varaa.timma.fi/suomenrokotepalvelu
  4. Olethan terve – Asioithan bussissamme vain terveenä! Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, tulee sinun jäädä kotiin. Liikumme rokotebusseilla koko kesän, joten ehdit ottaa rokotuksen myöhemminkin kun olet terve.
  5. Ilmoittaudu henkilökunnallemme – Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi ja sairaanhoitajamme ottaa sinulta terveys- ja rokotustiedot. Huomioithan jonotuksessa turvavälin muihin. Otamme vastaan tällä hetkellä vain korttimaksuja.
  6. Sopiva vaatetus – Varauduthan sopivilla vaatteilla (t-paita takin alla), TBE-rokotus annetaan olkavarteen. Jos saavut autolla, voimme rokottaa sinut myös autostasi.
  7. Hyvä hygienia – Hygienoatasomme on normaalistikin erittäin korkea. mutta olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia bussiessamme. Huolehditaan yhdessä myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta!

Tervetuloa!