Meistä

Suomen Rokotepalvelu Oy on toiminut rokottamisen ja matkailuneuvonnan asiantuntijana jo vuodesta 2008. Toiminta-ajatuksena on tuoda rokotteet lähelle asiakkaita ja tehdä rokotteiden ottaminen näin helpoksi ja vaivattomaksi. Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä sairauksia ja madaltaa ihmisten kynnystä huolehtia omasta rokotesuojastaan. Rokottautuminen on investointi omaan terveyteen ja säästää vuosittain valtavasti ihmishenkiä.

Asiakaskeskeisyys Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että sinulla asiakkaana on hyvä kokemus vieraillessasi meillä. Tarjoamme yksilöllistä, lämmintä ja juuri sinulle räätälöityä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.

Tietotaito ja laatu Suomen Rokotepalvelussa sinusta huolehtii laajan osaamisen omaava hoitohenkilökunta. Pitkä kokemus sekä kattavat ja ajankohtaiset koulutuksemme takaavat alan parhaan ja laadukkaimman rokotteisiin ja matkailuneuvontaan liittyvän asiantuntemuksen.

Joustavuus Rokotteiden ottaminen meillä on helppoa, nopeaa ja edullista! Aikaa ei tarvitse varata etkä tarvitse lääkärin lähetettä, riittää kun saavut paikalle. Tule Rokoteklinikallemme tai -bussiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Suomen Rokotepalvelu tekee myös tärkeää terveystiedottamistyötä lääketieteellisiin tutkimuksiin pohjautuen. Meiltä saat tietoa kansallisen rokotusohjelman ulkopuolisista rokotteista, matkailuterveydestä ja ajankohtaisista rokotteilla ehkäistävistä taudeista.

Haluamme olla mahdollisimman helposti saavutettavissa asiakkaillemme. Olemme tunnettuja kesäisin liikennöimistämme Rokotebusseista. Toimintamme laajeni marraskuussa 2020, kun avasimme Suomen ensimmäisen rokotteiden kivijalkakaupan Helsingin ydinkeskustaan Ateneuminkujalle. Tämän jälkeen olemme avanneet rokoteklinikoita eri puolille pääkaupunkiseutua ja myös Turkuun. Rokoteklinikkamme ovat avoinna ympäri vuoden. Tämän lisäksi tuotamme rokotepalveluita työpaikoille ja kunnille.

Liiketoiminnan omistaa ruotsalainen VaccinDirekt (www.vaccindirekt.se), joka on pohjoismaiden johtava rokotepalveluiden tuottaja. VaccinDirektin liiketoimintaan Ruotsissa kuuluu 22 rokotusklinikkaa ja yli 20 Rokotebussia.

Jukka Vakkila, Vastaava lääkäri, Suomen Rokotepalvelu 

Toimin vastaavana lääkärinä Suomen Rokotepalvelussa ja vastaan Rokotepalvelun lääketieteellisestä toiminnasta. Olen myös käytettävissä rokottamisen ja rokotteiden asiantuntijana medialle. Taustaltani olen lastentautien ja lasten veri- ja syöpätautien erikoislääkäri. Vastaanottoa pidän säännöllisesti Töölön Mehiläisessä. Ennen nykyisiä tehtäviäni olin töissä osaston ylilääkärinä Tukholmassa Karoliinisessa yliopistosairaalassa lasten syöpäosastolla ja kantasolusiirto-osastolla.

Olivia Kuusinen, Toimitusjohtaja, Suomen Rokotepalvelu

Suomen Rokotepalvelun toimitusjohtajana vastaan asiakkaiden ja median kysymyksiin yrityksen toimintaan ja palveluihin liittyen. Olen toiminut tehtävässä maaliskuusta 2020 lähtien. Koulutukseltani olen KTM ja aiempi työtaustani on digitaalisten palveluiden parissa, markkinointi- ja asiakkuusrooleissa. Töissä minut sytyttää kaikkein eniten asiakaspalvelu ja ihmiset – asiakkaamme sekä loistavat työntekijämme. Näen, että Rokotepalvelun suurin vahvuus ovat hoitajamme. Kahden lapsen äitinä vapaa-aikani kuluu lasten sekä hevosten parissa.

Potilasasiamies:  Tiina Lehmuskoski
tiina.lehmuskoski@potilasasiamies.fi / 0445597777 (HUOM! ei kyselyitä rokotetiedoista)

Rokoteklinikat Yhteystiedot