Meistä

Suomen Rokotepalvelu Oy on vuonna 2008 perustettu terveysalan yritys, joka tarjoaa rokotuspalveluita. Toiminta-ajatuksena on tuoda rokotteet lähelle asiakkaita ja tehdä rokotteiden ottaminen näin helpommaksi. Rokottamisen lisäksi Suomen Rokotepalvelu tuo kuluttajille lääketieteeseen pohjautuvaa tietoa kansallisen rokotusohjelman ulkopuolisista rokotteista.

Suomen Rokotepalvelu Oy on tunnettu monena kesänä liikennöimistään Rokotebusseista. Toiminta laajeni marraskuussa 2020, kun yritys avasi Rokoteklinikan Helsingin ydinkeskustaan Ateneuminkujalle (Keskuskatu 7). Rokoteklinikka on avoinna ympäri vuoden. Rokotepalvelun klinikka on Suomen ensimmäinen rokottautumisen kivijalkakauppa. Toinen klinikka avautui Espoon Isoon Omenaan huhtikuussa 2021. Tämän lisäksi Rokotepalvelu tuottaa rokotepalveluita työpaikoille.

Liiketoiminnan omistaa Ruotsin johtava rokotepalveluiden toimija VaccinDirekt (www.vaccindirekt.se). VaccinDirektin liiketoimintaan Ruotsissa kuuluu 22 rokotusklinikkaa ja 9 rokotebussia.

Ateneumin Rokoteklinikka: 050-547 7388 / ateneum(at)rokotepalvelu.fi

Ison Omenan Rokoteklinikka: 050-301 3450  / omena(at)rokotepalvelu.fi

Tammiston Rokoteklinikka: 050-382 8811 / tammisto(at)rokotepalvelu.fi

___________________________________________________________

Jukka Vakkila, Vastaava lääkäri, Suomen Rokotepalvelu 

Toimin vastaavana lääkärinä Suomen Rokotepalvelussa ja vastaan Rokotepalvelun lääketieteellisestä toiminnasta. Olen myös käytettävissä rokottamisen ja rokotteiden asiantuntijana medialle. Taustaltani olen lastentautien ja lasten veri- ja syöpätautien erikoislääkäri. Vastaanottoa pidän säännöllisesti Töölön Mehiläisessä. Ennen nykyisiä tehtäviäni olin töissä osaston ylilääkärinä Tukholmassa Karoliinisessa yliopistosairaalassa lasten syöpäosastolla ja kantasolusiirto-osastolla.

Olivia Kuusinen, Toimitusjohtaja, Suomen Rokotepalvelu

Suomen Rokotepalvelun toimitusjohtajana vastaan asiakkaiden ja median kysymyksiin yrityksen toimintaan ja palveluihin liittyen. Olen toiminut tehtävässä maaliskuusta 2020 lähtien. Koulutukseltani olen KTM ja aiempi työtaustani on digitaalisten palveluiden parissa, markkkinointi- ja asiakkuusrooleissa. Töissä minut sytyttää kaikkein eniten asiakaspalvelu ja ihmiset – asiakkaamme sekä loistavat työntekijämme. Näen, että Rokotepalvelun suurin vahvuus ovat hoitajamme. Kahden lapsen äitinä vapaa-aikani kuluu lasten sekä hevosten parissa.

Sidonnaisuudet: Sidonnaisuuksia yrityksellä ei ole. Vastaava lääkäri Jukka Vakkila on toiminut luennoitsijana Sanofi Pasteur MSD:n, Genzymen, GlaxoSmithKlinen ja Baxterin järjestämissä tilaisuuksissa vuosina 2007-2011.

Potilasasiamies:  Tiina Lehmuskoski
tiina.lehmuskoski@potilasasiamies.fi / 0445597777 (HUOM! ei kyselyitä rokotetiedoista)