Meistä

Suomen Rokotepalvelun toiminta käynnistyy nyt uudelleen ruotsalais-suomalaisessa omistuksessa. Lue tiedote täältä!

Rokotebussit käynnistävät osaltaan kesän punkkikauteen varautumisen Uudenmaan rokotekiertueella. Rokotebussi pysähtyy kauppojen lähelle ja suosittujen ulkoilualueiden yhteyteen. Bussissamme voi saada yleisimmät rokotteet kuten puutiaisaivokuume- (TBE), pneumokokki-, hepatiitti- sekä jäykkäkouristusrokotteet. Harvinaisempia rokotteita voi tilata etukäteen laittamalla viestiä toimisto@rokotepalvelu.fi tai ajanvarauksen yhteydessä.

Tänä kesänä viemme rokotebussit erityisesti sinne, missä ihmiset liikkuvat tänä poikkeusaikana. Tulemme pysähtymään muun muassa Kaivopuistossa ja Haukilahdessa rantareittien aulueella.

Rokottajina toimivat koulutetut sairaanhoitajat, ja autojen tiloja tehopuhdistetaan näin epidemian aikana. Nuhaisena tai flunssaisena ei saa tulla rokotettavaksi – ei nyt, eikä normaalioloissakaan. Hygienia rokotebusseissa on huippuluokkaa ja rokottajilla on asiaankuuluva suojavarustus. Omaa vuoroa odotetaan ulkona riittävillä turvaväleillä tai vaikka omassa autossa. Ajan voit varata Timman varauspalvelun kautta tai tulla paikalle kun sinulle parhaiten sopii.  Pandemian takia maksuvälineenä käy ainoastaan kortti. Rokotteen ottaminen rokotebussin kyydistä voi olla koronavirusepidemian aikaan jopa turvallisempaa kuin terveyskeskuksesta, kun jonottaminen tapahtuu ulkona tai esimerkiksi omassa autossa.

 

Syksyllä jatkamme influenssarokotusten parissa, ja kiertueemme käynnistyy syyskuun puolella.