Rokotebussi

Rokotebussi on siirtynyt talviteloille ja on seuraavan kerran liikkeellä keväällä 2024! Mihin sinä haluaisit Rokotebussin kevällä 2024 – kerro meille osoitteeseen toimisto@rokotepalvelu.fi niin pyrimme huomioimaan toiveet kevään suunnittelussa!

Rokotebussin levätessä talviteloilla, palvelemme sinua ja perhettäsi Rokoteklinikoilla:

Ateneumin Rokoteklinikka: Ateneuminkuja, Helsinki. Ateneumin taidemuseon takasisäänkäyntiä vastapäätä. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10.15-16.00. Yhteystiedot: p. 050-5477 388 / ateneum@rokotepalvelu.fi

Ison Omenan Rokoteklinikka: Piispansilta 11, Espoo. Kauppakeskus Ison Omenan 1. kerroksessa, Stadiumia vastapäätä. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18. Yhteystiedot: p.0503013450 / omena(@)rokotepalvelu.fi

Tammiston Rokoteklinikka: Tammiston Kauppatie 9, Vantaa. Tammiston Citymarketin tiloissa. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-16. Yhteystiedot:  p.050-382 8811  / tammisto(@)rokotepalvelu.fi

Turun Rokoteklinikka:  Kristiinankatu 6 / Eerikinkatu 20, 20100 Turku. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-16. Yhteystiedot: p. 050-538 6765 / turku@rokotepalvelu.fi

Pop up -rokotukset Rokoteklinikoilla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Varmistamme henkilöllisyytesi henkilö- tai kelakortista. Matkailijan rokotusneuvontaan on syytä varata aika soittamalla tai sähköpostilla klinikalle.

Tule rokotukseen vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja. Yritysasiakkaillemme teemme laskutussopimuksia.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Rokotuksen jälkeen suosittelemme jäämään paikan päälle tai välittömään läheisyyteen 15 minuutiksi.

Kiertuekaupungit- ja aikataulut

Rokotebussissa asioiminen

Rokotebussissamme asioiminen on helppoa ja nopeaa, sillä et tarvitse ajanvarausta tai lääkärin lähetettä, riittää kun saavut paikalle. Varaa rokotuskäynnille mukaan tiedot aikaisemmista rokotteista, lääkityksistä sekä henkilöllisyystodistus (kuvallinen kelakortti, henkilökortti tai passi). Matkailurokotuksissa ja -konsultaatiossa Rokoteklinikat palvelevat sinua ajanvarauksella.

Saapuessasi Rokotebussiimme, voit ilmoittautua asiakastietokoneella täyttämällä henkilö- ja terveystietosi. Hoitajamme ovat aina käytettävissä ja auttavat ilmoittautumisessa!

Tulethan rokotuksille vain terveenä! Huolehdimme tilojemme hygieniasta kaikkina aikoina ja meiltä on aina käsidesiä saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja hygieniasyistä.

Rokotebussi ja rokotteet

Rokotebusseissamme on aina saatavilla aikuisten ja lasten TBE-rokotetta eli ns. punkkirokotetta, jäykkäkouristusrokotteita, pneumokokkirokotetta, vyöruusurokotetta sekä hepatiitti A+B yhdistelmärokotetta aikuisille ja lapsille. Muita rokotteita voit tilata Rokotebusseihimme soittamalla etukäteen mihin tahansa Rokoteklinikoistamme.