Rokotebussi

Rokotebussi lähtee liikkeelle taas keväällä 2021! Kerro meille missä Rokotebussin pitäisi vierailla ensi vuonna?

Mikä Rokotebussi?

Suomen Rokotepalvelun Rokotebussi liikennöi keväästä syksyyn pääkaupunkiseudulla siellä, missä ihmiset liikkuvat: kauppakeskusten pihoilla, ulkoilualueilla ja muilla keskeisillä paikoilla.

Rokotebussissa voi käydä rokottautumassa ilman ajanvarausta tai lääkärin lähetettä. Rokotebussi on tunnettu erityisesti TBE-rokotteesta (”punkkirokote”), mutta Rokotebussissa on tarjolla myös esimerkiksi influenssa-, pneumokokki- sekä jäykkäkouristus-, kurkkumätä- ja hinkuyskärokotetta (dtap). Harvinaisemmat rokotteet voit tilata bussille ottamalla yhteyttä Rokotepalvelun toimistoon.

Rokottautuminen rokotebussissa on korona-aikaan erityisen turvallista, sillä omaa aikaa odotetaan ulkona ja rokotettavana on kerrallaan vain yksi henkilö. Huolehdimme tilojen hyvästä hygieniasta, ja henkilökuntamme käyttää nenä-suusuojainta sekä pesee usein käsiään. Rokotebussissa on aina tarjolla käsidesiä.

Rokotebussin aikataulut

Rokotebussi on nyt talvitauolla, mutta rokottautuminen on mahdollista vuoden ympäri Rokoteklinikalla. Teemme lisäksi yhteistyötä työpaikkojen kanssa, jolloin Rokotebussi voi pysähtyä muutamaksi tunniksi työpaikan pihalle. Lue lisää rokotepalveluista työnantajille.

Toistaiseksi Rokotebussi on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla, mutta olethan yhteydessä toimistoomme, jos kaipaat Rokotebussia kauemmas.