Rokotebussi

Tervetuloa rokottautumaan Rokotebussiimme! Palvelemme sinua ilman ajanvarausta tai lääkärin lähetettä, joten rokotteiden ottaminen sujuu helposti ja nopeasti.

Rokotebussimme on tunnettu erityisesti TBE-rokotteesta (ns. punkkirokote), jota on saatavilla lapsille ja aikuisille. Saatavilla on myös pneumokokki-, vyöruusu- sekä aikuisten ja lasten A+B -yhdistelmähepatiittirokotteet, dtap-rokote (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja hinkuyskä) ja dT-rokote (jäykkäkouristus ja kurkkumätä). Kausi-influenssarokotetta saatavilla syyskuun 2023 – päivitämme sivuillemme kun rokotetta on saatavilla!
HUOM! Voit myös tilata muita rokotteita Rokotebusseihimme soittamalla etukäteen mille tahansa Rokoteklinikoistamme.

Rokoteklinikoidemme yhteystiedot löydät tästä ja rokotteiden hinnat hinnastostamme!

Lähipäivinä Rokotebussimme pysähtyy seuraavilla alueilla:

Tutustu Rokotebussiemme aikatauluihin ja saapumisohjeisiin paikkakuntakohtaisilla sivuillamme.

Rokotebussissa asioiminen

Rokotebussissamme asioiminen on helppoa ja nopeaa, sillä et tarvitse ajanvarausta tai lääkärin lähetettä, riittää kun saavut paikalle. Varaa rokotuskäynnille mukaan tiedot aikaisemmista rokotteista, lääkityksistä sekä henkilöllisyystodistus (kuvallinen kelakortti, henkilökortti tai passi). Matkailurokotuksissa ja -konsultaatiossa Rokoteklinikat palvelevat sinua ajanvarauksella.

Saapuessasi Rokotebussiimme, voit ilmoittautua asiakastietokoneella täyttämällä henkilö- ja terveystietosi. Hoitajamme ovat aina käytettävissä ja auttavat ilmoittautumisessa!

Tulethan rokotuksille vain terveenä! Huolehdimme tilojemme hygieniasta kaikkina aikoina ja meiltä on aina käsidesiä saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja hygieniasyistä.

Rokotebussi ja rokotteet

Rokotebusseissamme on aina saatavilla aikuisten ja lasten TBE-rokotetta eli ns. punkkirokotetta, jäykkäkouristusrokotteita, pneumokokkirokotetta, vyöruusurokotetta sekä hepatiitti A+B yhdistelmärokotetta aikuisille ja lapsille. Muita rokotteita voit tilata Rokotebusseihimme soittamalla etukäteen mihin tahansa Rokoteklinikoistamme.