Rokotebussi

Valitettavasti Rokotebussimme on siirtynyt talviteloille. Rokotebussi aloittaa jälleen kiertämisen keväällä 2023! Rokoteklinikkamme palvelevat sinua ympäri vuoden! 

Rokotebussi ja punkkirokote: Ajanvarausta ei tarvita, riittää kun saavut paikalle. Rokotebusseissa on aina mukana syksyllä influenssarokotteita, TBE-rokotetta (ns. punkkirokote) sekä pneumokokkirokotetta, A+B-hepatiittirokotetta sekä muita rokotteita (vyöruusurokote) tilauksesta. Matkailuneuvontaa annamme ainoastaan Rokoteklinikoilla, joista löytyy Suomen kattavin rokotevalikoima! Rokotteiden hinnat löydät Hinnastostamme! TBE esiintyvyys THL TBE-rokote.

KATSO YLTÄ KAUPUNKIKOHTAISET AIKATAULUT

Voit asioida Rokotebussissa ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Matkailurokotuksissa ja -konsultaatiossa Rokoteklinikat palvelevat sinua ajanvarauksella.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin. Olemme ottaneet Rokotebussissa huomioon Työterveyslaitoksen ohjeet turvalliseen asiointiin korona-aikana.

Rokotebussi ja rokotteet

Rokotebusseissa on saatavilla TBE-rokotetta ns. punkkirokote (Ticovac, Encepur ja Ticovac Jr), jäykkäkouristusrokotteita, pneumokokkirokotetta, vyöruusurokotetta sekä hepatiitti A+B yhdistelmärokotetta. Muita rokotteita voit tilata Rokotebussille (rokotebussi(@)rokotepalvelu.fi)