Rokoteklinikka Ateneum, Helsinki

Hinnasto

Palvelemme ilman ajanvarausta. Ateneumin Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! 

Aukiolo: arkisin kello 10–18, ja lauantaisin kello 10.15–16.00.

Yhteystiedot: 050 547 7388 / ateneum@rokotepalvelu.fi

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä Rautatieasemaa, Ateneuminkujalla osoitteessa Keskuskatu 7, Helsinki. Klinikkamme sisäänkäynti on aivan Ateneumin taidemuseon takasisäänkäyntiä vastapäätä.

Rokotukset Helsingissä – näin asioit meillä

Voit asioida Helsingin Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Tulethan rokotukselle vain täysin terveenä! Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme korttimaksuja.

Saapuessasi ilmoittaudu asiakastietokoneella tai hoitajalle vastaanotossa, pyydämme täyttämään terveys- ja rokotustietosi ja sairaanhoitajamme haastattelee sinut. Rokotuksen jälkeen suosittelemme jäämään paikan päälle seurantaan tai välittömään läheisyyteen 15 minuutiksi.

Helsingissä voit tulla rokotukselle myös Rokotebussiin.

Matkailijan rokotukset Helsingissä

Helsingin rokoteklinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.