Rokoteklinikka Iso Omena, Espoo

Hinnasto

Palvelemme ilman ajanvarausta. Ison Omenan Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! 

Aukiolo: arkisin kello 10–18, ja lauantaisin kello 10–16.

Yhteystiedot: 050 301 3450 / omena@rokotepalvelu.fi

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenan 1. kerroksessa, Länsiväylän päädyssä, Stadiumia vastapäätä. Ison Omenan kauppakeskus sijaitsee Espoon Matinkylässä osoitteessa Piispansilta 11.

Rokotukset Espoossa – näin asioit meillä

Voit asioida Ison Omenan Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Tulethan rokotukselle vain terveenä! Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella tai hoitajalle vastaanotossa, pyydämme täyttämään terveys- ja rokotustietosi ja sairaanhoitajamme haastattelee sinut. Rokotuksen jälkeen suosittelemme jäämään paikan päälle seurantaan tai välittömään läheisyyteen 15 minuutiksi.

Espoossa voit tulla rokotukselle myös Rokotebussiin!

Kauppakeskus Iso Omena (linkki kauppakeskuksen sivulle)

Matkailijan rokotukset Espoossa

Ison Omenan rokoteklinikalla Espoossa palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.