Rokoteklinikka Turku

Hinnasto

Palvelemme ilman ajanvarausta. Turun Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi!

Aukiolo: arkisin kello 10–18, ja lauantaisin kello 10–16.
Juhannusviikolla palvelemme normaalisti maanantaista torstaihin. Perjantaina ja lauantaina olemme suljettuna.

Yhteystiedot: 050 538 6765 / turku@rokotepalvelu.fi

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee osoitteessa Kristiinankatu 6 / Eerikinkatu 20, Turku. Rokoteklinikan sisäänkäynti on Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa, katutasossa.

Rokotukset Turussa – näin asioit meillä

Voit asioida Turun Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne. 

Tulethan rokotukselle vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme korttimaksuja. 

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella tai hoitajalle vastaanotossa, pyydämme täyttämään terveys- ja rokotustietosi ja sairaanhoitajamme haastattelee sinut. Rokotuksen jälkeen suosittelemme jäämään paikan päälle seurantaan tai välittömään läheisyyteen 15 minuutiksi. 

Turun seudulla voit tulla rokotukselle myös Rokotebussiin!

Matkailijan rokotukset Turussa

Turun rokoteklinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.