Rokoteklinikka Iso Omena

Suomen Rokotepalvelun Ison Omenan Rokoteklinikka palvelee sinua kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Ison Omenan Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa.  Rokoteklinikka sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa, Länsiväylän päädyssä, Stadiumia vastapäätä.

Aukiolot: arkisin kello 10-19, ja lauantaisin kello 10-18. Hinnaston näet täältä. Alle kouluikäisten rokotukset suositellaan otettavan Ison Omenan Rokoteklinikalla arkisin kello 11-18 tai lauantaisin.

Yhteystiedot: 050 301 3450  / omena@rokotepalvelu.fi

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina, ja henkilöstömme käyttää suu- ja nenäsuojaa eikä kättele. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.