1. Home
  2. /
  3. Rokoteklinikka Iso Omena, Espoo

Rokoteklinikka Iso Omena, Espoo

Palvelemme ilman ajanvarausta. Ison Omenan Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! Rokoteklinikoilla ei ole saatavilla koronarokotetta.

Aukiolo: arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18. 

Yhteystiedot: Matkailurokotukset, aukiolot yms: 050 301 3450  / omena@rokotepalvelu.fi

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenan 1. kerroksessa, Länsiväylän päädyssä, Stadiumia vastapäätä. Ison Omenan kauppakeskus sijaitsee Espoon Matinkylässä osoitteessa Piispansilta 11.

Katso hinnastomme.

Rokotukset Espoossa – näin asioit meillä

Voit asioida Ison Omenan Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Tulethan rokotukselle vain terveenä! Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi.

Espoossa voit tulla rokotukselle myös Rokotebussiin!

Kauppakeskus Iso Omena (linkki kauppakeskuksen sivulle)

Matkailijan rokotukset Espoossa

Ison Omenan rokoteklinikalla Espoossa palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.

 

Rokotukset Espoo

Zoomaa karttaa painamalla Ctrl-painiketta ja vierittämällä.

Street View'n Pegman-valintaPegman on kartan päällä.Street View'n Pegman-valinta
Google
Karttatiedot ©2023 Google
Karttatiedot ©2023 Google