Rokoteklinikka Iso Omena

Suomen Rokotepalvelun Ison Omenan Rokoteklinikka palvelee sinua kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Ison Omenan Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa.  Rokoteklinikka sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa, Länsiväylän päädyssä, Stadiumia vastapäätä.

Aukiolot: arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18. Hinnaston näet täältä. 

Yhteystiedot: 050 301 3450  / omena@rokotepalvelu.fi

Ison Omenan kauppakeskus sijaitsee Espoon Matinkylässä osoitteessa Piispansilta 11.

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.