Rokoteklinikka Iso Omena

Rokoteklinikka Omena palvelee “drop-in” periaatteella, eli et tarvitse ennakkoon varattua aikaa. Jos tarvitset monta rokotusta tai rokotusneuvontaa, suosittelemme soittamaan ja varaamaan ajan Matkailijan rokotus- ja neuvontapalveluun.

Suomen Rokotepalvelun Ison Omenan Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! Rokoteklinikka Omena sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa, Länsiväylän päädyssä, Stadiumia vastapäätä. Hinnaston näet täältä.

Aukiolot: arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18.

Yhteystiedot: 050 301 3450  / omena@rokotepalvelu.fi

Ison Omenan kauppakeskus sijaitsee Espoon Matinkylässä osoitteessa Piispansilta 11.

Näin asioit Rokoteklinikka Omena

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin (linkki THL ohjeistuksiin)

 

Rokoteklinikka Omena