1. Home
  2. /
  3. Rokoteklinikka Ateneum, Helsinki

Rokoteklinikka Ateneum, Helsinki

Palvelemme ilman ajanvarausta. Ateneumin Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi! Rokoteklinikoilla ei ole saatavilla koronarokotetta.

Aukiolo: arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10.15-16.00.

Yhteystiedot: Matkailurokotukset, aukiolot yms) 050-5477 388 tai / ateneum@rokotepalvelu.fi. 

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä Rautatieasemaa, Ateneuminkujalla osoitteessa Keskuskatu 7, Helsinki. Klinikkamme sisäänkäynti on aivan Ateneumin taidemuseon takasisäänkäyntiä vastapäätä.

Katso hinnastomme.

Rokotukset Helsingissä – näin asioit meillä

Voit asioida Helsingin Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Tulethan rokotukselle vain täysin terveenä! Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin.

Helsingissä voi tulla rokotukselle myös Rokotebussiin.

Matkailijan rokotukset Helsingissä

Helsingin rokoteklinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.

 

Rokotukset Helsinki

Zoomaa karttaa painamalla Ctrl-painiketta ja vierittämällä.

Street View'n Pegman-valintaPegman on kartan päällä.Street View'n Pegman-valinta
Google
Karttatiedot ©2023 Google
Karttatiedot ©2023 Google