Rokoteklinikka Ateneum

Rokoteklinikka Ateneum palvelee Helsingin keskustassa, lähellä rautatieasemaa rokotusasioissa ilman ajanvarausta. Ateneumin Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi!

Rokoteklinikka palvelee sinua arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10.15-15
Rokoteklinikka Ateneum yhteystiedot: Puhelin 050-5477 388 / ateneum@rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä Rautatieasemaa, Ateneuminkujalla osoitteessa Keskuskatu 7. Klinikkamme sisäänkäynti on aivan Ateneumin takasisäänkäyntiä vastapäätä. Hinnaston näet täältä. Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa (suosittelemme varaaman ajan puhelimitse).

Rokoteklinikka Ateneum – näin asioit meillä

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin. Olemme ottaneet Rokoteklinikalla huomioon Työterveyslaitoksen ohjeet turvalliseen asiointiin korona-aikana.

 

Rokoteklinikka Ateneum