1. Home
  2. /
  3. Rokoteklinikka Turku

Rokoteklinikka Turku

Palvelemme ilman ajanvarausta. Turun Rokoteklinikalla voit hoitaa rokotesuojan nopeasti ja helposti kuntoon, satoi tai paistoi!

Aukiolo: arkisin kello 10-18, sekä lauantaisin kello 10-16.

Yhteystiedot: turku@rokotepalvelu.fi /  050-538 6765

Sijainti: Rokoteklinikka sijaitsee osoitteessa Kristiinankatu 6 / Eerikinkatu 20, Turku. Rokoteklinikan sisäänkäynti on Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa, katutasossa.

Katso hinnastomme.

Rokotukset Turussa – näin asioit meillä

Voit asioida Turun Rokoteklinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.Tulethan rokotukselle vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella tai hoitajalle palvelutiskillä. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Sairaanhoitajamme haastattelee sinut.

Voi tulla Turun seudulla rokotukselle myös Rokotebussiin!

Matkailijan rokotukset Turussa

Turun rokoteklinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalvelussa. Matkailuneuvontaan suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse etukäteen. Voimme samalla käynnillä aloittaa heti tarvittavat rokotukset.

rokotukset turku

Zoomaa karttaa painamalla Ctrl-painiketta ja vierittämällä.

Street View'n Pegman-valintaPegman on kartan päällä.Street View'n Pegman-valinta
Google
Karttatiedot ©2023 Google
Karttatiedot ©2023 Google