1. Home
  2. /
  3. Rokoteklinikka Turku

Rokoteklinikka Turku

Rokoteklinikka Turku palvelee Turun keskustassa ilman ajavarausta. Palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa (suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse). Hinnaston näet täältä.
Aukiolot: arkisin kello 10-18, sekä lauantaisin kello 10-16.

Yhteystiedot: turku@rokotepalvelu.fi /  050-538 6765

Rokoteklinikka Turku sijaitsee osoitteessa Kristiinankatu 6 / Eerikinkatu 20, 20100 Turku. Klinikkamme sisäänkäynti Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa, katutasossa.

Näin asioit Rokoteklinikka Turku -pisteessä

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa. Henkilöllisyytesi varmistamme henkilö- tai kelakortista. Pienen lapsen kanssa asioidessa kannattaa ottaa neuvolakortti mukaan, jotta saadut rokotukset voidaan kirjata myös sinne.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Sairaanhoitajamme haastattelee sinut. Tällä kartoitamme mahdolliset allergiat ja sairaudet, jotka voisivat vaikuttaa rokotteen ottamiseen. Suurimpia vasta-aiheita (esteitä) rokotukselle on vakavat allergiset reaktiot aikaisemmista rokotuksista, kananmuna-allergia tai allergia lääkeaineita kohtaan. Jos syöt lääkkeitä (esim kortisonia) tai olet raskaana, kerrothan asiasta hoitajalle. Kolesterolilääkitys ei ole vasta-aihe rokotuksen ottamiselle.

Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse. Matkailuneuvontaa emme anna puhelimitse, varaa aika henkilökohtaiseen matkailuneuvontaan Rokoteklinikalta.
rokoteklinikka turku

Zoomaa karttaa painamalla Ctrl-painiketta ja vierittämällä.

Street View'n Pegman-valintaPegman on kartan päällä.Street View'n Pegman-valinta
Google
Karttatiedot ©2023 Google
Karttatiedot ©2023 Google