Rokoteklinikka

Suomen Rokotepalvelun Ateneuminkujan Rokoteklinikka on Suomen ensimmäinen rokotteiden kivijalkakauppa. Klinikoillamme voit hoitaa rokotesuojansa nopeasti ja helposti kuntoon. Klinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa.

Rokoteklinikka Espoo: Palvelemme Ison Omenan 1. kerroksessa, Stadiumia vastapäätä. Palvelemme arkisin kello 10-19, ja lauantaisin kello 10-18.

Rokoteklinikka Ateneum: Keskuskatu 7 / Ateneuminkuja, Helsinki. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-15.

Lisätietoa saat Suomen Rokotepalvelun toimistosta: 050-5477 388 / ateneum@rokotepalvelu.fi

JUHANNUKSEN  POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT:

  • Omenan Rokoteklinikka: torstaina 24.6 normaalisti kello 10-19.00, perjantain 25.6 ja lauantain 26.6. olemme suljettuina.
  • Ateneumin Rokoteklinikka: torstaina 24.6 palvelemme kello 10-16.00, perjantain 25.6 ja lauantain 26.6. olemme suljettuina.

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina, ja henkilöstömme käyttää suu- ja nenäsuojaa eikä kättele. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.