Rokoteklinikka

Suomen Rokotepalvelun Ateneuminkujan Rokoteklinikka on Suomen ensimmäinen rokotteiden kivijalkakauppa. Klinikoillamme voit hoitaa rokotesuojasi nopeasti ja helposti kuntoon. Klinikalla palvelemme myös matkailijoita rokotus- ja neuvontapalveluissa.

Rokoteklinikka Espoo: Palvelemme Ison Omenan 1. kerroksessa, Stadiumia vastapäätä. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-18.

Yhteystiedot Ison Omenan klinikalle: 0503013450 / omena(at)rokotepalvelu.fi

Rokoteklinikka Ateneum: Keskuskatu 7 / Ateneuminkuja, Helsinki. Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-15.

Yhteystiedot Ateneumin klinikalle: 050-5477 388 / ateneum@rokotepalvelu.fi

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina, ja henkilöstömme käyttää suu- ja nenäsuojaa eikä kättele. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.