Rokoteklinikka

Meiltä löytyy vielä influenssarokotetta! Suomen Rokotepalvelun Rokoteklinikka on Suomen ensimmäinen rokotteiden kivijalkakauppa, jossa voi hoitaa rokotesuojansa nopeasti ja helposti kuntoon. Voit saada klinikalta yleisimpiä rokotteita. Jos sinulla on tarve muille rokotteille, niin voit tilata ne meiltä etukäteen.

Palvelemme arkisin kello 10-18, ja lauantaisin kello 10-15. Hinnaston näet täältä.

Näin löydät Rokoteklinikalle

Rokoteklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä Rautatieasemaa, Ateneuminkujalla osoitteessa Keskuskatu 7. Klinikkamme sisäänkäynti on aivan Ateneumin takasisäänkäyntiä vastapäätä.

Lisätietoa saat Suomen Rokotepalvelun toimistosta: 050-5477 388 / toimisto@rokotepalvelu.fi

Näin asioit Rokoteklinikalla

Voit asioida klinikalla ilman ajanvarausta. Käyntiin ei tarvitse sen kummemmin valmistautua: et tarvitse lääkärin lähetettä tai KELA-korttia, saavut vain paikalle silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on tietoa aikaisemmista rokotteistasi, ota tiedot mukaan. Myös mahdolliset lääkitykset on hyvä olla tiedossa.

Näin korona-aikaan haluamme muistuttaa, että voit asioida meillä vain täysin terveenä. Huolehdimme tilojen hygieniasta kaikkina aikoina, ja henkilöstömme käyttää suu- ja nenäsuojaa eikä kättele. Käsidesiä on aina saatavilla. Suosimme tällä hetkellä korttimaksuja.

Saapuessasi Rokoteklinikalle ilmoittaudu asiakastietokoneella. Saapuessasi paikalle pyydämme sinua desinfioimaan kätesi sekä täyttämään terveys- ja rokotustietosi. Huomioithan turvavälin muihin, otamme Rokoteklinikan odotustiloihin korkeintaan 6 ihmistä kerralla odottamaan rokotusta.